m
r

Kungen av landsvägen 2

En chefsideolog kastar loss

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Det är med breda och djupa förväntningar som jag nu sitter på tåget mot en halvcentral svensk destination där jag ska ansluta till mina kollegor på Bellows. Av rapporterna att döma är stämningen i truppen ännu stabil men så är ju inte halva resan avklarad ännu och det är som bekant alltid den senare delen som är den svåraste. Tur då att dom ska få hjälp av mig, frågan är bara med vad. No complys? Pressureflips? Elak 70-talisthumor? Okej, nu ska jag sussa lite så hörs vi snart men tills dess kan ni kolla in när adidas välkomnar den genomhärlige Pete Eldridge till teamet.

Circas brustna drömmar

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

För att tala klarspråk så skyr jag överarbetade skateboardfilmer som som pesten (Alien Workshops verk undantagna) men ni kan ändå ta en glutt på Circas bidrag till Transworldfilmen 'Skate and Create', ett projekt där olika team ska bräcka varandra med varsin temabunden del. Denna del, filmad och regisserad av Lee Dupont, ska tydligen berätta någon sorts historia men jag tycker det är roligare att kolla på tre av mina favoritskatare Peter Ramondetta, Ryan Gallant och Walker Ryan och jag tycker speciellt att åkningen på bilen var imponerande.
Nu gick inte heller Circas dröm i uppfyllelse för det var nämligen DVS som kammade hem titeln med sina doubleäventyr som ni hittar via länken där ni också kan leta er vidare till DC's bidrag.

Kungen av landsvägen 1

Tankstopp hos chefsideologen

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Snacka om att vara omsusad när man knappt behöver lämna soffan för att lyckas med en KAL-uppdatering! På vägen ned från Söderhamn dök nämligen Bellows-bussen precis upp utanför mitt hus för att säga hej och tigga en tankning. Alla såg ut att vara vid god vigör men så har dom ju också bara varit ute i ett par dagar.
Nästa anhalt var tydligen Södertäljeparken där några trick i boken skulle bockas av och lite senare skulle tydligen någon av gänget skata textilfritt någon annanstans.
Från höger till vänster på bilden: Sarah Meurle, Mika Edin, filmare Erik Abrahamsson, fotograf Jonas Mossberg, Joel Svärd, Love Eneroth, vår hemlige gäst och till sist Södertäljeguide Jonas Sohn.

Fulteve

Men Drehobl är ju alltid snygg

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Enligt tankeläsarna på Youtube skulle jag gilla det klipp från Fuel TV och så rätt dom hade. Fast jag gillar ju allt med Dan Drehobl och gärna så gamla grejer som möjligt, för då orkade han även skata street. Inga flatollies i denna part dock men som vanligt ett näringsriktigt alternativ till Battle at the Berrics.

Söderhamn BBQ Battle/F.I.A.R.I.

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Att Find It And Rip It-delen av tävlingen nästan regnade bort var ju mycket tråkigt men desto roligare att Mika vann barbequebataljen och kom tvåa i Game of S.K.A.T.E. vilket genererade en drös poäng åt mina kollegor på Bellows.
Som alla kanske inte vet så var Söderhamn BBQ Battle/F.I.A.R.I. i år startskott för Giftorms tävling Kungen av landsvägen, vilket är en variant av Thrashers välkända projekt King of the Road. Totalvinnaren av BBQ Battle/F.I.A.R.I. koras först när respektive team har presenterat sina filmer från tävlingen om ett par veckor.
Igår fick de fyra teamen (bl a VA, Sweet och Bellows) både en varsin hemlig gästskatare och sina kuvert med destinationer och uppdrag. Kungen av landsvägen avslutas i och med Junkfest på lördag 29 augusti.
Själv kommer jag att ansluta till mina Bellowskollegor på onsdag så då kommer förhoppningsvis ett och annat stökigt inlägg från vägen att ta plats här.

Resultat BBQ Battle seniorer:
1. Mika Edin, Stockholm
2. Koffe Hallgren, Kalmar
3. Joel Svärd, Karlstad
4. Josef Scott Jatta, Göteborg
5. Appe Olsson, Stockholm
6. Niklas Ehnberg, Bollnäs
7. Daniel Lager, Stockholm
8. Filip Almqvist, Simrishamn