m
r

Söderhamn BBQ Battle/F.I.A.R.I.

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Som alla truckburna hjärnor i landet redan vet så är det återigen dags för årets gladaste skateboardtävling. Den kombinerade Söderhamn BBQ/F.I.A.R.I. äger rum nu på fredag och lördag 21-22 augusti. Frågan är om Mika Edin kommer att ta tillbaka sin femfaldiga titel från förra årets segrare Rickard Nilsson eller om vi får se en ny mästare 2009?
Klicka länken för mer info och aktuell åkarlista.

Andrew Allen - granskad och godkänd

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Anti Hero har ju sedan begynnelsen haft endast ett fåtal streetspecialister på teamet. Min absoluta favorit av dessa var Sean Young som varken behövde vax eller marmor för att göra sig en superkort men avtryckslämnande karriär. Vad Sean Young gör idag kanske jag inte ens vill veta men när Andrew Allen dök upp som Anti Heros nya proffs kunde jag inte låta bli att dra paralleller. Men av någon anledning så lyckades han inte riktigt bevisa för mig att han kunde fylla Half Cabsen ordentligt. Jag har gillat hans stil men tydligen så har allt gott videomaterial på honom slunkit mig förbi. Men idag stötte jag på denna halvgamla part som klargjorde saken: Andrew Allen är megamega.

Volcom 'Wild In the Parks' 2009

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

En påminnare om att årets Sverigeupplaga av Volcoms 'Wild In The Park'-tävling går av stapeln i Helsingborg. Lördag 5 september klockan 15:00 är tiden och det tävlas i två åldersklasser. Gratis mat och gratis anmälning är ytterligare två anledningar att ställa upp!
Denna tävling fungerar alltså som kvaltävling för WITP Euro Championships som i år kommer äga rum i Malmö, 3 oktober. Gratis boende, mat och och chans på totalt 5000 Euro i prispengar väntar dem som kvalificerar sig dit...
Som bonus tycker jag att ni ska kolla in Volcoms 'Chicagof' via länken. Mycket Geoff Rowley, Mark Appleyard, Dennis Busenitz och ja, just det ja, Ryan Sheckler.

Lång films färd mot Kenny

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Med en månad på nacken stapplar den här videon i Internetsammanhang omkring med käpp och klapprar med löständer. Men bra skateboardåkning har enligt mig ingen ålder och när den utförs av Kenny Anderson handlar det inte om något annat än evigt liv, för i vilken framtid skulle till exempel filmens sista trick någonsin kunna anses som dåligt? Nu diggar jag ju även skateboardåkare under 30-strecket (var sitter det där strecket egentligen?) och en av dessa är Chris Troy som bara imponerar mer och mer på mig för varje gång han slickar in på ytan.

Ingen automatkarbin

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Stan Karbine = Ung kropp, gammal stil och mitt fulla godkännande.