m
r

Freebord - snowboarda på asfalt

Återskapa snowboardkänslan på din skateboard

Visa inte Pryl-artiklar
Pryl / Övrigt

Freebord är ingen super-ny grej men ska nu finnas på svenska marknaden för alla er som vill simulera snowboard-åkning på vanliga asfalts-gator.

Freebord har ett unikt hjulupphängnings-system med totalt sex hjul där de två "extra" hjulen sitter placerade i truckarnas mitt och ger användaren möjlighet att carva, slajda och bromsa som man gör på en snowboard.

Det finns kompletta Freeboad-brädor från cirka 1 900 kronor. Ta en titt på videon under "Läs mer". Det ser rätt så kul ut.

Läs mer

JOHAN FLORELL 1985-2009

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Din plötsliga bortgång gör enormt ont.

Pontus på Pinnen

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Mycket välskrivet (av vem?), välskatat, välklätt och välfotograferat i denna Pontus Alv-artikel på Kingpin-siten. Är det inte dags att komma upp till Stockholm och filma klart Loves del snart, Pontus?

Sweet i Berlin

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Många stora artister och konstnärer har ju sökt sig till Tysklands mäktiga huvudstad i jakt på inspiration och intellektuell förnyelse. Vad Koffe, Spängan och gänget var ute efter är jag dock inte säker på men jag skulle nog ändå inte våga skriva det här om jag visste. Hur som helst så har Isak Lindberg helt ogenerat fläkt upp denna långfilm från senaste Tysklandschartern.

Tillbaka i ledet

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Semestern är över och vad gör väl det när den svenska monsunen nu spelar fyrhändigt på mitt fönsterbläck. Men Österlen var lenare än Lena Endres ländrygg och vädret har ju varit toppen fram till nu så här är en liten sammanfattning av bra skatesaker som ägt rum på webben sedan sist:

Del 1, 2 och 3 i en videokryddad intervjuserie med Guy Mariano och Brian Lotti på TWS.

Battle of the Berrics två är i full gång och Mike Vallely mot Chris Cole var ju ganska intressant vilket eftermatchenintervjun med Mike också var.

Volcom bredde på ganska tjockt under sitt Berricsbesök.

Grant Taylors del i Nike's 'Debacle' var mördande bra.

Del 1 och 2 i Epicly Later'dversionen av Beauty and the Beast-turnén är uppe också.

Okej, måste rusa nu, hörs snart...