m
r

Maloof Money Cup-DLC till Skate 2

Nu kan du delta i världens största Skateboard-event

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Electronic Arts meddelade idag att man kommer att erbjuda DLC-paketet Maloof Money Cup Pack för Skate 2 för nedladdning från och med den 9 juli. Den nya expansionen baseras på det största och mest penningstinna (3,5 miljoner kronor i prispengar) skateboard-eventet genom tiderna och nu kan du delta i den digitala versionen av denna tävling.

"Skate 2 har mottagits mycket väl av både gamers och skateboard-fantaster över hela världen, vilket gör det till den perfekta arenan för Maloof Money Cups TV-spelsdebut", berättar Joe Maloof, VD för Maloof Companies. "Nu kan alla spelare, oavsett var de befinner sig, uppleva världens största skateboard-mästerskap och njuta av den högoktaniga spänningen"
Maloof Money Cup Pack innehåller en singleplayer-del med friåkning och street-tävlingar, både offline och online. Xbox 360-spelare får dessutom en extra bonus med 250 achievement points att plocka hem.

Maloof Money Cup Pack laddas ner, från och med den 9 juli, via PSN för cirka 25 kronor och via Xbox Live Marketplace för 240 MS-Points.

via Pressrelease maloofmoneycup.com +

Zoo York-premiär

"State of Mind" visas imorgon lördag

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Givetvis avbryter jag min semester för att hinna påpeka att den mycket lovande Zoo-rullen "State of Mind" premiärvisas på restaurang El Amir imorgon lördag 27 juni.
Var där, det skulle jag om jag inte hade fullt upp med att elda i kaminen och lyssna på Österlens vinande vindar.

Street Survival

Lär dig åka skateboard med Bill Danforth

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Eftersom jag sticker på semester nu så jag har letat febrilt efter ett klipp som ska hålla för ett par veckors tittande. Till slut fann jag detta. Inledningen till en instruktionsfilm för streetskating cirka 1987. Läromästare är ingen annan än Bill "The Nomad" Danforth och visst blir det en speciell vinkel på utbildningen när läraren är mest känd för sin mongopush och för att han vägrade lära sig modetricket ollie.
Nog skrivet, den här filmen säger mer än en miljon ord.

Fourstar Berlin

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Inget Carroll eller Anderson och för mycket Bledsoe och Malto. Japp, ni läste rätt, jag är trött på Sean Malto. En demofilm till som slutar med flip fs crooks och jag ställer mig på spåret.
Dock mycket imponerad av Rick Howard som istället för att förskräckas av en näraliggande 40-årsdag ger järnet på varje demo.

För tjyven!

Mika Edin har testat nya Norrköpingsparken

Visa inte -artiklar
/ Övrigt

Tillsammans med Carl Wennberg, Björn Tjernberg och Sarah Meurle har alltså Mika varit och provat Östgötaslättens mest kuperade område. Självklart var även Norrköpings egen Idol-Markus, Chris Åström, där och drog Madonnas så att det plaskade i betongen.