m

Hela "The Blind Video"

/ Övrigt

I går spydde jag rejält med galla över den nya Blind-filmen. Nu har jag bäddat in den här bredvid så att ni kan bilda er en egen uppfattning.
Några höjdpunkter var dock Ronnie Creagers switch tre nosewheelie på bordet, hans långa frontside noseslide och...
Nej, det var väl inte så mycket mer tror jag. James Craig var inte så hemsk som i förra filmen men Jani Laitiala var jag djupt besviken på. Sällan har jag sett en så duktig skatare försuras till den milda grad av prestationsångest. Skateboard måste faktiskt vara lite roligt även när man har blivit lovad curtains.

När du klickar på denna hyperkomersiella spelare kommer du att länkas vidare till en annan äcklig sida. Ignorera denna och gå tillbaka till denna flik och klicka på spelaren igen så ska nog filmen starta.

RSS 5 kommentarer till artikeln
D@HL
Okej, det är bra att man har kul när man åker skateboard (såklart), men man kan väl hålla det till en viss nivå. Jag tyckte faktiskt inte om detta. Enligt mig så framstår dem lite för stökiga. Vad ska folk få för uppfattning om oss andra som åker skateboard. Dem är ju inte direkt bra förebilder för de yngre.
av D@HL, onsdag 17 juni 2009 kl 17:35
Martin Karlsson
håller med. att fronta med ölstök på det viset är väldigt pinsamt och ett tecken på att man inte är riktigt säker på vad man håller på med. I Virtual Reality dricks inte en enda öl, inte i Goldfish eller Mind Field heller för den delen, och ändå tycker jag att dom filmerna är jättetuffa.
av Martin Karlsson, onsdag 17 juni 2009 kl 21:06
D@HL
Precis, du har rätt!
av D@HL, torsdag 18 juni 2009 kl 10:58
fadern
Har ni sett nya baker/deathwish? Kul att Reynolds/Ellington/grecco tjänar på det de alla slutat med. Alla har genomgått AAs program
av fadern, torsdag 18 juni 2009 kl 12:45
Martin Karlsson
fadern: ja det som baker och gänget håller på med är mycket förbryllande. och motbjudande. kanske får reynolds och dom någon slags bonus om dom fixar nya rekryter till rehabprogrammen/scientologerna/valfri sekt?
av Martin Karlsson, måndag 22 juni 2009 kl 10:29
Kommentera artikeln