m

Det där tidiga årtiondet igen...

Fantastiskt demomaterial 92-93

/ Övrigt

Daewon Song, Pat Duffy, Chico Brenes, Sal Barbier, Colin McKay, Salman Agah, Jeremy Klein, Willy Santos, osynliga hjul, jättesynliga byxor, hålfotshöga curbs och så vidare.

Varning: Verklig njutning kan utebli för skateboardåkare under 30 år.

RSS 4 kommentarer till artikeln
Spångafredrik
Sånt här måste man ju bara kommentera. Materialet var lika sällsynt som att se Willy Santos sketcha. Gillade nog Daewon's hard flip bäst.
av Spångafredrik, torsdag 18 juni 2009 kl 17:21
fragtore
Eftersom jag inte riktigt är skejtare måste jag få kommentera detta, inte för att trolla, utan för att jag vill veta vad en sak jag märkt beror på.

Är det så att det delvis eller helt är nostalgin som får er äldre skejtsnubbar att njuta av de här gamla videosarna, för det här med 'känslan' se jag verkligen inte. Oftast är det, ja, helt enkelt folk som åker lite sämre än vad man gör idag, filmat med en dålig kamera.

Är det något jag inte ser/förstår or what?

:)
av fragtore, torsdag 18 juni 2009 kl 19:02
Martin Karlsson
Mycket handlar om att man får se fantastiska skateboardåkare från en tid när långt ifrån varje trick som gjordes dokumenterades. För mig syns bra skateboardåkning även om en det är filmat av en amatör.
Sedan har ju skateboardåkare oftast lättare att förstå skateboardåkning än andra.
av Martin Karlsson, torsdag 18 juni 2009 kl 23:20
criwe
Riktigt jävla skön tid. Kommer ihåg när man hängde på System Ett, Lagret, skatetältet i Hammarbyhamnen vid gamla Fryshuset. Får fan rysningar. Jeansen vad fett baggy, märken som Airwalk, Tacos Pacos (levererades i pizzakartong), Shuvit, Clobber m.m.

Musiken från Faith No More, Body Count, RHCH, Nirvana, Mudhoney m.m.

FEDT!!
av criwe, tisdag 07 juli 2009 kl 10:59
Kommentera artikeln